KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. április 21., vasárnap

Köszönöm mindenkinek a sok biztatást a kedves őszinte szavakat!

Az elmúlt napokban és a hétvégén több emberrel is beszéltem, mintegy 40 személyt kerestem fel otthonában Kaposváron a tüskevári városrészben.
Az emberek akiket megkerestem eddig nagyon szimpatikusak, barátságosak és őszinték voltak. Ezen emberek mind képben vannak az elmúlt nyocévezés, a kommunistázás és az elmúlt három esztendőben meghozott rossz kormányzati intézkedések eddigi hatásaival. Ezek az emberek nem buták és már látják a jelenlegi kormányzat által az évtized átverése címet is kiérdemlő, elsősorban hangzatos kampánycélt szolgáló rezsicsökkentés programjának árát, melyet az emberekkel fizetettnek meg az újonnan bevezetett adókkal.
Az emberek többsége bal oldali összefogást sürget, melyet magam is csak támogatni tudnék, hiszen Kormány váltásra van szükség és végre olyan változásokra melyek kis , de értelmes döntésekkel, lépésekkel segítenék azt 4 millió embertársunkat, akiknek napi megélhetése és létbiztonsága napról napra veszélyben van. 
Az emberek mind csak megerősítik azt, hogy hazánkban nem volt Kommunizmus, hanem Szocializmus volt és ez, ha nem is tetszett mindenkinek, azt mindenki elismerte, hogy létbiztonságban élt és nem napról napra esetleg munka és ellátás nélkül, mint napjainkban. Többen elismerték azt, hogy akkoriban tudtak mind saját házat építeni, venni és hogy jobban éltek a szocializmus évtizedei alatt mint a mai nagy szabadságban. 
Ebben a nagy szabadságban az emberek megélhetése és sorsa mind nehezebb nézzük az országos, vagy  a helyi szintet. Ezt a tényt mérlegelve minden ember akit megkerestem azok mindannyian egyet értenek és támogatták aláírásukkal a Magyar Szocialista Párt azon kezdeményezését, hogy lehetőség szerint legyen az alapvető élelmiszerek Áfája a jelenlegi 27, illetve 18 % helyett 5%-os. 

Magam ezúton is megköszönöm minden Kaposvári állampolgárnak, akik eddig segítették az MSZP kezdeményezését, azon  mintegy 40 tüskevári városrészben élő személynek pedig külön köszönöm, akikkel eddig sikerült családiasan elbeszélgetnem és akik szintén támogatták az aláírás gyűjtési akciót

Barátsággal:
Kemenczei Róbert

Nincsenek megjegyzések: