KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. május 18., szombat

FIDESZ: Hazugság füzet IV. rész

Kedves Barátaim, Állampolgárok!

Folytatom korábbi bejegyzésemet a FIDESZ Hazugság füzetének negyedik képével, amely a gyermekvállalással és a családdal  kapcsolatos!

Az áll a képen, hogy "A magyaroknak első ízben sikerült megfékezni a népességfogyást. Mindez Orbán családpolitikájának köszönhető."
Mi is ezzel a helyzet? 

Hát az barátaim, hogy nem így van! Az Orbán kormány nem ösztönzi a gyermek vállalást, sőt egyre csak nehezíti a családok életét. Miért állítom ezt?

Azért mert az elmúlt 3 évben nem emelkedett a gyermekek után járó a családi pótlék összege, sőt azon egészségkárosodott asztmás gyermekek szüleitől, akiknek már túl sokba kerülnek egyes gyógykészítmények meg is vonta a Kormány a kiemelt családi pótlékot! Kivették a családi adójóváírást, megemelték a béreket terhelő adóterheket! 

A propaganda szerint jár 2011-től a gyermekek után családi adó kedvezmény, eddig is volt ilyen az előző kormányok idején is.
Ma azért nem vállalnak a fiatalok gyermeket, mert nincs megélhetésük! Nincs munkájuk ebben  szép országban, nincs lakhatásuk, nincs létbiztonságuk! 

Mi az amiről nem beszél Orbán: "- A 24. órában vannak a még szülőképes korban lévők a 74-79-ben született nagy létszámú korosztály. Minden prognózis azzal számolt, hogy ezek a Ratkó-unokák már a kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején több gyereket hoznak a világra, ezzel szemben csökkent a születések száma." 

A mostani fiatal korosztállyal lett a legjobban kicseszve a rendszerváltás után napjainkig. Várhatja a nagyérdemű hogy ilyen helyzetben családot alapítsanak, és még gyermekek is szülessenek.
Kapcsolódó bejegyzés:
FIDESZ: Hazugság füzet III. rész

Nincsenek megjegyzések: