KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. május 6., hétfő

Közlekedési lámpát Kaposvár egyik kereszteződésébe!

A kaposvári Polgári Szabadság Platform (PSZP) sajtó tájékoztatót tartott azon ügyben, amelyre már magam is többször felhívtam magánembereként több szervezet és ember figyelmét. Ez az ügy a Kaposvár tüskevári városrészben található egyik balesetveszélyes út kereszteződés problémájával kapcsolatos. 

Magam már egy általam készített munka anyagban is leírtam az erre vonatkozó javaslataimat, melyek közül az egyik más szervezet által is kitalálásra került, nyilván azzal célzattal, hogy politikai tökét kovácsoljon belőle! 

Magával a kezdeményezéssel magam is egyet értek, hiszen naponta közlekedem arra kerékpárral, ezért csak támogatni tudom, hogy a jelenleg is veszélyes kereszteződésben épülhessen valamilyen a forgalom szabályozását hivatott megoldás.

A kereszteződésen egy délelőtti forgalom számlálás eredményeképpen az egyik hétköznap 11.00 11.25-óráig 175 jármű haladt át, egy másik alkalommal szintén hétköznap a délutáni órákban 15.40 órától 16 00 óráig 208 jármű haladt át.

Nincsenek megjegyzések: