KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. május 7., kedd

Melyik ország az, ahol a fiataloknak nincsen jővőképe?

E kérdésre is a megfelelő válasz az hogy Magyarország!
Miért?
Mert a második Orbán kormány három éve alatt kilátástalanságba sodort több millió magyar családot!
Mára már 4 millióan élnek a létminimum alatt, ebből másfél millióan már mély szegények és ebből már 500 ezer gyermek van rossz helyzetben, akik közül 380 ezer éhezik!

A kilátástalanság és a hazai sok ezer munkahely hiánya és ez Kaposvár városára is igaz, már 500 ezer  embert kényszerített az egyik legfájóbb döntésre.
Mire is?
Arra, hogy elhagyják hazájukat és elmenjenek országunkból, városunkból máshová, ahol jobban megbecsülik őket munkabérben és mindenben, ahol esetleg egy picivel jobban tudnak élni! Ők azok 500 ezren, akik már elhagyták hazánkat!

1956 óta nem menekültek el Magyarországról ilyen sokan ilyen rövid idő alatt.

Angliában Londonban már több mint 100 ezer magyar él, ezzel a brit főváros számít az ötödik legnagyobb lélekszámú városnak!

A második Orbán kormány emberei folyamatosan a nemzetről papolnak, miközben egy egész nemzedéket űztek el hazánkból! De számos más a fiatalokat érintő káros intézkedés is szültet. Az elmúlt 3 év csak a rombolásról szólt és a rosszabbnál rosszabb jogszabályok és rendeletek meghozásáról.
Nézzük csak mi még Orbánék bűne?
Orbán azt is megígérte, hogy fejlődni fog a gazdaság, de... nem hogy fejlődött volna inkább visszaesés tapasztalható.
Miért?
Mert az MSZP kormányzása alatt évi 1200 milliárd forint befektetés áramlott az országba, a mostani Orbáni időszakban ez az összeg átlagosan évi 700 milliárd forintra csökkent (KSH, MNB)!

Minden elmaradt befektetés miatt újabb és újabb munkahelyek ezreitől esünk el, ezért nem csökken a munkanélküliség valósan. Az a kis statisztikai javulás a munkanélküliség csökkentésében azoknak az embereknek köszönhető, akik 300 ezren köz-foglalkoztatottként, éhbérért rabszolga munkát végeznek, de róluk Orbán és társai sohasem beszélnek jó értelemben!

Nincsenek megjegyzések: