KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. július 1., hétfő

Kaposvári Gyermekmosoly Program

A múlt héten értesültem arról, hogy Kaposvár város vezetése nagyarányú játszótér fejlesztési programba kezd. 
14 hónap alatt több mint 200 millió forintot költ a város játszótereire.
115 millió forintból három új központi játszótér fog megépülni, melyek egyben  játszóparkok is lesznek. 
72 millió forintból megújul öt régi játszótér is, valamint a többi már meglévő játszóterek bővítésére további 40 millió forintot költ el a város.

Ez utóbbihoz kapcsolódva a Kaposvár-Tüskevári családok megkeresésére az alábbi   javaslatot tettem a Kaposvári Gyermekmosoly program hivatalos közösségi oldalán:

"Tisztelt Projekt felelősök!

Örömmel értesültünk róla, hogy az idei évtől kezdődően Kaposvár legnagyobbnak nevezett játszótér megújítási programját kívánja végre hajtani Kaposvár!

Örömmel vettem tudomásul, hogy 40 millió forintot kívánnak a meglévő játszóterek bővítésére szánni. Kérdés, hogy a bővítés mellett felvetődik-e a régebbi eszközök újrafestése, felújítása is?

Magam kérem és javaslom a Kaposvár-Tüskevár város részben élő gyermekes állampolgárok, a közeli II. Rákóczi Ferenc tagiskola tanulói, a Verebély László Vasúttörténeti Egyesület Múzeumát meglátogató csoportok és családok nevében A Badacsony utcai játszótér és park fejlesztését, megújítását!

Köszönettel:
Kemenczei Róbert

Nincsenek megjegyzések: