KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. szeptember 6., péntek

Kisfilm az alapvető élelmiszerek adótartartalmának csökkentéséért inditott aláírásgyűjtésről

Kedves Barátaim és tisztelt oldal látogatók!

Magánemberként ajánlom a figyelmetekbe azon kisfilmet, amely az alapvető élelmiszerek adócsökkentéséért indult aláírásgyűjtés utcai kitelepüléseit mutatja be és amelyekben magam is részt vettem a szegény emberek képviselőjeként, és volt közmunkásként Kaposváron:
2000-nél is jóval több támogató aláírás gyűlt össze Kaposváron  a nyáron!
Amikor ez a kisfilm készült akkor érte el a kezdeményezés Kaposváron a 2000 db támogató aláírást. Alapvetően az aláírások számától függetlenül ettől jóval, de jóval többen értenetek egyet a kezdeményezés céljával, de a megfélemlítettség okán nem adják a nevüket semmihez. Voltak olyanok is nagyon sokan, akiknek így sem jó, de meg úgy sem lesz jó, így ők elmondták, hogy nem politizálnak!

A fentieket fontosnak tartottam megosztani, mielőtt a kormánypárt helyi képviselői számháborúba kezdenének és egyéb negatív kampányba.

Mindenki sokat dolgozott azon, hogy elindultak az emberekkel való beszélgetések.
Jelen oldalon már nagyon sok bejegyzésben részletesen is olvashatóak voltak a személyes tapasztalatok és néhány kép a kisfilmen biztos ismerősként fog vissza köszönni az oldal látogatóinak.

Ezúton magánemberként köszönöm mindenki eddigi segítségét és támogatását, a szegény és elesett, valamint az út szélén hagyott embertársaim nevében.

Nincsenek megjegyzések: