KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. szeptember 24., kedd

Hatóság előtt egy facebook komment miatt...

Kedves Kaposváriak!
Kedves Barátaim!
Kedves Ismerőseim!

A mai napon (2013.09.24-én) feltételezhetően Kaposvár polgármesterének, vagy munkatársának, vagy ismerőseinek közben járására a kaposvári Rendőrkapitányság tanúként hallgatott meg.
Mint itt kiderült valaki, vagy valakik bejelentést tettek az egyik 2013.07.25-én kelt a facebook közösségi portálon már nem fellelhető egyik bejegyzésem tartalma miatt, amelynek bizonyos részei becsületsértésre adhattak okot.
Ezen írásom Kaposvár polgármesterének facebook oldalán volt nagyon rövid ideig elérhető az "
500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként. Tartalma ennek a megújult, vagy megújuló utak és járdák minőségi állapotával volt kapcsolatos, azonban egy részemről meggondolatlan, hirtelen felindulásból és mindeddig bizonyítottság hiánya miatt fennálló félmondat okot adhatott a becsületsértésre. Végig gondolva a hozzászólásom tartalmát és fogalmazásbeli mondanivalóját, úgy láttam magam is jónak, hogy nincs helye egy közszereplő oldalán ennek, ezért saját magam töröltem ki ezt!

Azon hozzászólásomat, amely alkalmas lehetett volna arra, hogy Szita Károly Kaposvár polgármesterének tekintélyét és méltóságát megsértse meggondolatlanul és nem azon szándékkal fogalmaztam meg helytelenül, hogy rágalmazást és vagy becsületsértést kövessek el vele nagy nyilvánosság előtt. A sérelmezett hozzászólásomat a hatósági ügyek megkezdése előtt már hónapokkal korábban kitöröltem!

Fontosnak éreztem mindezeket megosztani mindenkivel azon dolog fényében, hogy Kaposvár vezetése időutazáson vesz részt és annak ellenére, hogy mindig és mindenki számára számtalan elérhetőségen vagyok elérhető hatósági segítséget kér egy meggondolatlan és már egy jó ideje törölt közösségi bejegyzésem miatt.

Mivel a facebook közösségi portálon történt az a szabad vélemény nyilvánításom, amely az "
500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként történt és amely esetlegesen alkalmas lehetett Kaposvár polgármesterének tekintélyének és méltóságának megsértésére ezért Nyilvánosan az úri becsület miatt EZÚTON IS ELNÉZÉST ÉS BOCSÁNATOT KÉREK a Polgármester úrtól és mindenkitől akiket érint az ügy!

A továbbiakban magam a fentiekkel nem kívánok foglalkozni, mert Kaposváron az állástalanság, a köz-foglalkoztatottak alacsony bérezése, a közbiztonság és az egyre jobban kiélesedő társadalmi szegénység kérdési szerintem sokkal nagyobb horderővel bírnak. 
Jó lenne, ha a város vezetése is ezekkel foglalkozna a kis emberek megfélemlítése helyett.

Nincsenek megjegyzések: