KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. szeptember 16., hétfő

Megújult a Kapostüskevár MÁV megállóhely parkolójába bevezető kocsibejáró burkolata

Ezúton Nagyon szépen köszönöm Szita Károly Kaposvár polgármesterének és minden közhivatalnoknak, valamint a Geiger Útép Kft. munkatársainak, hogy annak ellenére, hogy az idei 2013. évben nem volt szándék Kapostüskevár MÁV megállóhely kocsibejárójának megújítására ez közbenjárásomra mégis elkészülhetett!

Köszönöm a magam, a Verebély László Vasúttörténeti Egyesület tagjai, a megállóhelyet igénybe vevő utasok és nem utolsósorban a tüskevári városrész lakói nevében a projekt megvalósulását!

Előzmények:
Közmeghallgatás 2013.02.21: Szita Károly Polgármester úr elmondta, hogy idén kevesebb forrás juthat a közúthálózat karbantartására. Többen is jelezték a hiányosságokat és a hibákat a felszólalok közül. 

Volt, aki szeretné a város egyes külterületin lévő jelenlegi földutak leaszfaltozását, mint például a Körtönye utcában. Kértek útburkolat javítást a Gróf Apponyi Albert utca lakói is. Ehhez kapcsolódóan magam (Kemenczei Róbert) szóvá tettem, hogy a tüskevári városrészben nemrég a MÁV által felújított megállóhely épülethez nehézkes gépkocsikkal a bejutás, mivel annak a parkolójába bevezető útszakasz, amely a város kezelésében áll gödrös, kátyús, balesetveszélyes! Kértem ennek aszfaltozással történő kijavítását, melynek során megjegyeztem, hogy nem csak a városi képviselők utcáiban kellene új járdákat építeni! Sajnos erre a Polgármester úr cinikusan reagált és megkért arra, hogy ne beszéljek hülyeségeket, mert már 2 éve nem volt Kaposváron járda felújítás és építési program. Ekkor Polgármester úr kérésére megjelöltem az egyik ilyen utcát és azt aki ott lakik, méghozzá a Szent István utcát és annak kormánypárti képviselő asszonyát! A történtekből úgy néz ki, hogy a helyi kormánypártiak sem emlékeznek arra, vagy nem akarnak, hogy Gyorsított ütemű út- és járdafelújításról beszéltek Kaposváron.

A Közmeghallgatást megelőzően a kocsibejáró ügye bejárta: A Közútkezelő Kht. Somogy megyei kirendeltségét, a Somogy Megyei Kormányhivatalt, valamint Kaposvár Megyei Jogú Város Városgondnokságát is!
 
Következzen pár kép a felújításról:

Nincsenek megjegyzések: