KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. október 5., szombat

KAPOSVÁR: Felelős ebtartók élnek Tüskeváron

A Somogy televízió beszámolt a napokban arról, hogy Felelős ebtartók élnek a tüskevári városrészben - ezt állapította meg az ebrazzia után a közterület felügyelet és az állatvédők. A kutyák veszettség elleni oltását, a chip meglétét és az ebtartási szabályok betartását is vizsgálták, összesen 409 ingatlannál jártak a városrészben az ellenőrök szeptemberben. Mindössze négy tulajdonosnál találtak hiányosságot, nem volt chip a kutyában. Egyikük azóta már pótolta. Az ellenőrzések tovább folytatódnak a városban. 

A online cikkhez kapcsolódva a véleményem az, hogy a város más terültein is hasonló eredmények volnának elérhetőek kellő felvilágosítással és jó akarattal. Amúgy ilyenkor örülök, hogy Kaposvár ez eddig felelős döntést hozott, mert nem vezette be az Ebadót. Ezen adó miatt magam is többször több helyütt és több felületen tiltakoztam, mert ez újabb terheket rótt volna a kaposvári emberekre.
Örülök a jó eredménynek a tüskevári városrészben és kérem az itt lakókat továbbra is csak így gondoskodjanak házi kedvenceikről.

Kedveskedve mindenkinek ajánlok egy képet a Kapostükevári állomás kutyusáról, amely innen került szerető közösségbe.
Vasútbarát négylábú:-)

Nincsenek megjegyzések: