KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. november 26., kedd

Felhívás közmunkásoknak!

Kedves oldal látogatók!

Ajánlom mindenkinek érdekvédőként, volt közmunkásként az alábbi felhívást és egyben segítséget is kérek egy-egy megosztással!

Köszönöm!

Tisztelt köz-foglalkoztatottak!

Jelentkezését várja ezen kérés és felhívás által a Magyar Szociális Fórum és a Közmunka is Munka Blog és ezen blog közösségi csoportja minden olyan közmunkásnak, akik beszélnének a jelenlegi közmunkarendszer által megélt saját tapasztalataikról egy televíziós adásban.

Minden embert foglalkoztat, hogy valóban meg lehet-e élni a középfokú végzettséggel nem rendelkezőknek nyolc órai munkájuk havi nettó 49 ezer forintos béréből.
Az embereket foglalkoztatja, hogy mi van a közmunka után, valamint hogy a közmunka jelenlegi rövid távú ideje mennyire segíti az emberek, a családok megélhetését és mennyire erősíti meg, ha csak rövid időre is a létbiztonságot.
De vajon mi van ha nincs közmunka?
Ma valóban sikertörténet közmunkásnak lenni?
Meg lehet-e élni tisztességesen ma a közmunkából?
A közmunkásoknak szervezett tanfolyamok segítséget jelenthetnek-e a rendes álláshoz való jutáshoz?
Vissza lehet-e térni a közmunkából a rendes munkaerőpiacra?
Ezen kérdésekre keressük együtt a választ dr. Simó Endre, Közélet - Na, mi újság? című beszélgetős műsorában Péntek esténként 20-21 óra között a Budapest Televízióban.

A műsorban 2-3 ember véleményére van lehetőség egy beszélgetés keretében.
Aki közreműködne egy a közmunkások tényszerű életét bemutató összeállításban, az jelentkezzen a szocialisforum@gmail.com elektronikus email elérhetőségén, vagy a +36-30-592-7371 mobiltelefonszámon. Kérjük azt is, hogy a lehetséges jelentkezők jelezzék az elérhetőségeken azt is, hogy miről szeretnének beszélni konkrétan!

Mielőbbi jelentkezésüket várják a szervezők, hogy elkezdődhessen egy ilyen témájú adás szervezése is a korábbi megélt kilakoltatás, a devizahitelekről történt beszélgetések után.

Köszönjük a felhívás elolvasását, esetleges megosztását!

Magyar Szociális Fórum
www.mszfszk.hu/

Közmunka is Munka Blog
http://akozmunkaismunka.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések: