KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. november 12., kedd

Közlemény!

Kedves Barátaim, Ismerőseim!
Kedves Kaposvári és Somogyi emberek!

Mindenek előtt szeretném megköszönni azt a támogatást és azokat az őszinte tanácsokat, észrevételeket, amiket az elmúlt néhány hónapban kaptam.
Ezen útmutatások számomra igen hasznosak, még ha néha pár olyan zöngés is eljut irányomban, hogy túl szókimondó vagyok! -Ilyen személyiséggel áldott meg a teremtő, hogy ami a szívemen az a számon. Ez sokszor tűnhet úgy, azonban hogy ezen életstílusom egy bizonyos erős baloldali párt mondanivalóját, véleményét és álláspontját tükrözi. Ez a látszat azonban nem biztos hogy objektíven mindenki gondolatával azonosságot mutat.
A különböző kétségek és talányos esetleges párt kötödések látszatának tisztánlátása végett kinyilvánítom, hogy a februárban Somogyból elindult éhség-menten, mint a közmunkások érdekvédője az elesett, önhibájukból a jelen kormány társadalmat megkülönböztető, megosztó politikájának elszenvedőit képviseltem.
Itt akkor az állástalanokat, a különböző szociális alapú juttatásokat igénybe vevőket, a megkülönböztetett és a nem megfelelő munkabérért foglalkozottakért tettem a dolgom és többnyire teszem ezt most is.
Az ezen oldalamon és a saját közösségi portáljaimon is kommunikált szabad véleményformálásaim csak és kizárólag az eddigiekben és jelenleg is a magán véleményemet és a szegény elesett társadalmi közösségek között naponta elhangzó beszélgetéseket tükrözik! Ezen magánvéleményeim és megnyilvánulásaim nem azonos, illetve nem azonosak a jelenlegi, azon erős baloldali politikát képviselő országos és helyi politikában jelen lévő ellenzéki erővel és erők megnyilvánulásaival!

Jelenleg, ha és az ábra, vagy látszat azt sugallja, hogy elvagyok kötelezve azon politikai erő irányában, amely az emberekért, az emberek jobb megélhetésért az éhségmeneten és a közmunkás szakszervezeten át egészen az alapvető élelmiszerek adótartalmának csökkentéséért tevékenykedik, akkor erre a sugallatra itt a sarkalatos és tényszerű válasz a következőkben.
Az alapvető élelmiszerek adótartalmának csökkentettéért indult aláírásgyűjtést is a szegény és mély-szegény emberek érdekében segítettem és támogattam az oldalaimon megtalálható képeken szereplő szervezet színe és arculata alatt.
Jelenleg nem vagyok egyik politikai párt tagja sem, soha tudtommal nem is voltam. Jelenleg sem vagyok.

Eddigi tevékenységem csak és kizárólag a hozzám hasonló nehéz sorsú, helyzetű emberek megsegítésére, vagy az ezen emberek életének jobbá tételéhez való társadalmi célok elősegítéséhez kapcsolódtak és kapcsolódnak.

Jelenleg nem titkolom útelágazáshoz érkeztem, de az emberek megosztottságából, tudatlanságából, megfélemlítéseiből adódóan keresem minden szegény és elesett embertársam számára azt a járható kikövezett utat, amely nem növelné tovább az állástalanságot, az eladósodottságot, az éhezést, a kilakoltatásokat és az ellehetetlenülést a való életben.
Fontosnak éreztem az e bejegyzésben foglalt személyes gondolatim és észrevételeim köztudomásra való tételét.

Továbbra is várom mindenki megtisztelő véleményét, tanácsát, észrevételét minden téren.

Továbbá a megfelelő időben és módokon mindenki értesül, arról hogy 2014-ben vagy esetleg 2018-ban  melyik utat találom majd helyesnek.

Nincsenek megjegyzések: