KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. december 12., csütörtök

Felhívás-Szervezzen Szociális Fórumot


Tisztelt Érdeklődők!
Kedves Kaposvári és Somogyi Emberek!
 
Nagy tisztelettel ajánlom mindenkinek azt a lehetőséget, hogy csatlakozva és önszerveződve a Magyar Szociális Fórum (MSZF) szervezetéhez helyi szociális fórumokat hívjanak életre, vagy ha úgy tetszik helyi klubokat, köröket, érdekközösségeket alapítsanak problémáik megbeszélésére. Az így önszerveződő csoportok részt vehetnének lakossági és egyéb fórumokon, hogy mind szélesebb körben demokratikus úton közös összefogással szerezzenek érvényt minden szegény ember problémáját érintő társadalmi ügy megoldásának elősegítéséért.
A Magyar Szociális Fórum az együttműködés fóruma egy szabadabb, igazságosabb, békésebb világért, és egy demokratikusabb Magyarországért. A fórumban szerveződő mozgalmak és személyek a munka világa és az alkotó ember értékrendjéből indulnak ki, és arra törekednek, hogy a magánérdekekkel szemben a közérdeket illesse meg az elsőbbség: az élethez és a fennmaradáshoz, az emberi méltósághoz és a tisztességes megélhetéshez, a munkához, az egészséges élethez, a lakhatáshoz, a szociális védelemhez, az oktatáshoz és a neveléshez, az igazsághoz és a korrekt tájékoztatáshoz való jog váljék meghatározóvá.

Mindenki véleménye számít Kaposváron, Somogyban, más városokban, településeken és megyékben is ebben a leendő önszerveződő társadalmi érdekközösségben, ezért a Közmunka is Munka Blog szerkesztői arra kérnek mindenkit, hogy fogjanak össze, és saját maguk szervezzenek helyi szociális fórumokat az MSZF keretében problémáik megbeszélésére és a megoldás elérésére. Szerveződjünk önálló erővé, hogy képessé váljunk érvényt szerezni akaratunknak: hogy emberhez méltóan tudjanak élni, ne kelljen szegénységben tengődni, tudjunk enni adni gyermekeinknek, fűteni, ruházkodni, tanulni, legyen miből művelődni, szórakozni, sportolni, nyaralni! Ne kelljen rettegésben élnünk a létbizonytalanság, az állástalanság, a kiszolgáltatottság, a lakhatás hiánya vagy nehézsége miatt, hogy egyenlő munkáért egyenlő bér és feltételek járjanak a közmunkásoknak is, és mindenki másnak.

Kérem, jelezzék címemre, akik vállalnák, hogy megszervezik a helyi szociális fórumokat Somogy megye településein és Kaposváron! Szeretnénk találkozót tartani velük!

A jelzéseket az alábbi címre várom:
elektronikus cím: kemenczeirobert@freemail.hu, vagy akimblog@indamail.hu
mobiltelefonszám: +36-30-244-8188
egyéb levelezési cím: Kemenczei Róbert 7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 42. 

Megköszönve jelen felhívás elolvasását maradok tisztelettel:
Kemenczei Róbert a Közmunka is Munka Blog szerkesztőjeként

Nincsenek megjegyzések: