KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. március 25., hétfő

Köszöntö

Tisztelt Kaposváriak, Kedves Barátaim, Érdeklődök!

Köszöntöm Önöket politikai témákat tartalmazó oldalamon, mivel az Önök összefogásával lesz csak jobbá tehető Kaposvár és az Ország.
Fiatalként megtapasztaltam az elmúlt évek során azt, hogy milyen itt Kaposváron élni, lakni és mindenért keményen megküzdeni.
Megtapasztaltam ,milyen ez az ország a mai Magyarország.
Sok elesett és hátrányos emberrel találkoztam már, mivel jelenleg magam is ezek közzé az emberek közé tartozom. Nem jó ebbe a körbe tartozni, de nem szabad feladni elképzeléseinket és akaratainkat nem szabad tudomásul venni azt a mondást, ami az egyik politikai erőtől származik, amely szerint Amennyid van, annyit érsz!
Az 1989 óta elmúlt időszak bebizonyította, hogy a nagy szabadság ára, gyakran nehézségekbe ütközik és bizonyította azt is, hogy ami elmúlhat az el is múlik, ami megszűnhet az meg is szűnik, de ha kell, akkor újra és újra akár meg is újulhat. Tény, hogy állandó változásban vagyunk, ahogy a világ és ahogy más országok, viszont vannak dolgok amiket lehet jól és lehet rosszul is csinálni, vannak dolgok, vannak emberek, akiket lehet jól, kevésbé jól ,rosszul, vagy kevésbé rosszul is képviselni. Ezekben a gondolatokban egy a közös, ez pedig a politikai színtér, melynek mindenkori működése legyen az sikeres, vagy sikertelen az emberek kezében van! Vannak akik összefüggéseket keresnek, vannak akik másképp látnak vagy éreznek dolgok iránt mindegyik oldalon, de ez nem adhat okot a megosztottságra és arra, hogy a jó példákat ne tartsuk szem előtt és ne vegyük át. Ha nemzeti ünnepünkön az egyik utcában kitesz az egyik lakó egy magyar zászlót, mert így érez, tegye ki mindenki, mert ez jelképezi helyesen a mi, az emberek összetartozását. Ha az egyik utcából egy lakó istentiszteletre jár őt ne ítéljük el, menjünk el mi is, még ha kevésbé vagyunk hívők. Ne egymás sérelmeit lássuk egyfolytában és ne úgy tekintsünk egymásra, mint, aki ellenség, mert ez nem járható út. Ma Magyarország válaszút előtt áll, a legtöbb az embereket érintő, az emberek megélhetését nehezítő problémára csak közösen találhatunk megoldásokat, ha máshogy nem megy, akkor együttműködések és közös kompromisszumok árán.
Ma hazánkban sok ezer munkahely hiányzik, ez Kaposvár városára is igaz!
Ma országunkban 4 millióan élnek a létminimum alatt, ebből 1,5 millióan mély szegénységben vannak. 380 ezer gyermek él szegénységben, 150 ezren alultápláltak,40 ezer gyermek pedig éhezik.
Szociológusok szerint a kormány gazdaságpolitikája a középosztályt erősíti. A kevés jövedelműek felzárkóztatására pedig nincs pénz.
A fentiek miatt döntöttem úgy, hogy lehetőség szerint szeretném  képviselni első körben az arra érdemes embereket, kiket segíteni szeretnék abban, hogy megtalálják helyüket Kaposváron és ezen belül is a 11. számú egyéni választókerületben, ha erre lehetőség nyílik.
Az embereknek segíteni kell, mert muszáj! Munkahelyek kellenek normális munkabérekkel, alacsonyabb megélhetési költséggel mindenkinek, legyen egyedülálló, vagy családos, legyen fiatal, legyen idős, legyen egészséges, vagy  ne adj isten legyen beteg, vagy ellátott, mindegyiküknek joga van a rendes életre!
Ezért mindenki észrevétele és véleménye számít, mindaddig, amíg mondani valóját kulturált keretek között nyilvánítja ki.

Számítok mindenki segítségére munkájára, aki engem kíván támogatni, mert csak együtt és közösen sikerülhet érdekeink érvényesülése.

Ha segíteni szeretne, vagy csak véleményt észrevételt írni kérem írjon az oldal tetején megadott elektronikus elérhetőségre, keresni fogom!

Ha észrevétele van Kaposváron az alábbi utcákban kérem írjon! 
Barack utca, Birs utca, Bláthy Ottó utca, Cseri út 49-111-ig, és 16-94-ig, Egyenesi út 77-110-ig, Kapoli Antal utca, Körte utca, Bárány Róbert utca, Bethlen Gábor utca, Békésy György utca, Gábor Dénes utca, Egyenesi út 1-75-ig és 2-76-ig, Hevesy György utca, Keceli bejáró, Kenese puszta, Kenese tér, Lénárt Fülöp utca, Magyar Nobel-díjasok tere, Nagyváthy János köz, Nagyváthy János utca, Tinódi utca, Tókaji köz, Tókaji utca, Vak Bottyán utca, Wigner Jenő utca, Bárczi Gusztáv utca, Bercsényi Miklós utca, Bocskai István utca, Harsányi János utca, Kecel hegy, Kecelhegyaljai út, Kecelhegyi út, Kőrösi Csoma Sándor utca, Szent-Györgyi Albert utca, Zsigmondy Richárd utca, Aranyhárs utca, Corvina tér, Ezüsthárs utca, Fonyód utca, Frankel Leó utca, Hadastyán köz, Hársalja utca, Herman dülő, Károly Róbert utca, Kőhárs utca, Könyves Kálmán utca, Martinovics Ignác utca, Mátyás király utca, Stromfeld Aurél utca, Szent István utca, Szent László utca, Tóth Árpád utca, Tsz. Újmajor, Akasztófa dűlő, Árvaház utca, Badacsony utca, Balaton utca, Esze Tamás utca, Esze Tamás köz, Fekete tanya, Hajnóczy József utca, Iparos utca, Jutai út, Jutai úti dűlő, Kanizsai utca 71-től 153-ig és 60-tól végig, Kinizsi Pál utca, Márciusi Ifjak Kertje, Mérői köz, Raktár köz, Raktár utca, Szigligeti Ede utca, Tüskevári utca, Vasút köz.

Köszönöm a bizalmát!

Kemenczei Róbert

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Róbert sok sikert kívánok magam és minden kaposvári nevében ahhoz, hogy céljaidat elérd!
Ilyen emberekre van szüksége Kaposvárnak.