KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. október 24., csütörtök

Nyitott könyv

Tisztelt Barátaim, Ismerőseim!
Kedves Kaposvári és Somogyi Polgárok!

Ajánlom a szíves figyelmükbe a mostantól induló jelen bejegyzést.

A bejegyzés célja, hogy még jobban megismerjem a Kaposvári és a Somogyi emberek problémáit, észrevételeit és javaslatait.

A bejegyzés célja, hogy a közel húszéves bizalmatlanság és hallgatás után létrejöjjön az őszinte hang és társadalmi szolidaritás, amire már nagyon sokan vágynak a városunkban és a megyénkben.
Lokálpatriótaként magam a barátaimmal ingyen társadalmi munkában tartunk rendben az egyik városrészben egy vasúti megállóhelyet, már nagyon régóta az ott lakó emberekért és a városba beutazókért. Ezen társadalmi munkán kívül többet szeretnék tenni a Kaposvár-tüskevári, Kaposvár-kecelhegyi és a Kaposvár-cserben lakó állampolgárok mindennapjainak jobbá és szebbé tétele érdekében.

Nem titkolom, baloldali szociáldemokrata érzelmű ember vagyok, de úgy gondolom, hogy az emberek életkörülményeinek a jobbítása érdekében elsősorban lokálpatriótákra van szükség és lehetőség szerint nem párt politikusokra, különösen az önkormányzati képviselők esetében.

Észrevételeit, bejegyzéseit itt megteheti hozzászólások formájában! 
Köszönöm!

Tisztelettel és köszönettel várom az észrevételeket:
Kemenczei Róbert

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves oldal látogatók!

Nyilvánítsák ki bátran véleményüket Kaposvár városával kapcsolatban, vagy csak osszák meg lakókörnyezetük problémáit, tapasztalatait, javaslatit, itt egy hozzászólás formájában!

Köszönettel:
Kemenczei