KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. december 11., szerda

Járdafelújítás a nyugati temetőnél

A mai napon nagy Örömmel tapasztaltam hogy Kaposvár polgármestere intézkedett a Kaposvár-tüskeváriak hozzám intézett és általam tolmácsolt egyik kérésének ügyében, amely a nyugati temető kápolnájánál lévő baleset és botlásveszélyes járdaszakasz kijavítását illeti. 
Ennek a történetnek a legnagyobb haszna az esti órákban van, hiszen itt nincs közvilágítás. Ezúton is Köszönöm Polgármester úrnak a helyi lakosság igényeihez való jobbító tevékenységét.

 Az alábbiakban olvasható az e tárgyban írt megkeresésem:

Tisztelt Polgármester úr!
 
Tisztelettel kérem Önt, valamint munkatársait arra, hogy a Nyugati Temető bejárata előtt, a kápolna előtti áteresz, súlyosan botlásveszélyes a tüskevári városrészben, aszfaltburkolatát javíttassák ki.

Kérem továbbá azt, hogy vizsgálják meg annak lehetőségét munkatársai, hogy minkét volna elérhető számottevő javulás a vásártér előtt húzódó járda szintén nagyobb szintkülönbségeiből és a burkolat több helyütt legalább hat helyen a csavarboltig lévő határozott megsüllyedései okán ennek való orvoslására.

Köszönöm a tüskevariak és a vásárba kijárók nevében.

Tisztelettel:
Kemenczei Róbert  

 Ilyen volt...
 ...Ilyen lett

Nincsenek megjegyzések: