KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. július 19., péntek

Aláírásgyűjtés az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséért 6.

2013. július 19-én pénteken a Kaposvári Piacnál lévő közterületen ismét várták a fiatal aktivisták mindazokat, akik támogatták az MSZP egyik kezdeményezéséért folytatott küzdelmet, amely azt hivatott elérni, hogy beszéljen a magyar országgyűlés az embereket érintő megélhetési problémákról. Az MSZP javaslata, hogy csökkenhessen az alapvető élelmiszerek adó tartalmának, azaz az áfájának mértéke, mert ha csak 5% Áfa terhelné az élelmiszert, akkor olcsóbbá válhatna a megélhetés is. 
Többen megértették, hogy mit is jelentene e fontos  kezdeményezés és támogatták a gyűjtést, nekik köszönet mindezért!
Ezen napon  is akadtak olyanok, akik nem érezték fontosnak a kezdeményezést és olyanok is akik mint egy betanított lemezjátszó "az zemút nyoc év"-el jöttek, ezt a szlogent úgy látszik a jelenlegi Kormányzó erő jól bemosta az emberek fejébe, miközben a baloldalt vádolja állandóan azzal, hogy gyűlölet kampányt és kommunikációt folytat!
Akadt olyan is aki odajött és beszámolt arról, hogy ő szimpatikusnak tartja  Bajnai urat és nagyon sajnálja, hogy a FIDESZ lejárató kampányt folytat ellene, mert félnek és a Liba ügyet az emberek becsapására használják. -Bár Bajnai úr nem az MSZP embere!
Voltak akik személygépkocsikból kiabálták, hogy szégyelljük magunkat, persze nem Trabantból, Wartburgból, Zsiguliból, hanem márkás nyugati csili-vili autókból. Ők biztos nem éheznek, nem máról-holnapra élnek és nincsenek anyagi gondjaik sem! 
Az aláírásgyűjtést magam a szegény emberek képviselőjeként, és volt közmunkásként segítettem ezen a  napon is.

Nincsenek megjegyzések: