KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. november 29., péntek

Talán Kaposváron is előfordulhatott?

Az elmúlt héten felfigyelhettünk egy munkáltatói visszaélésre is. Hogy Kaposváron is előfordulhatott, ezt nem állítom! Mielőtt valaki esetleg a CBA, vagy más részéről esetleges hatósági szankciókat léptetne személyem ellen életbe, fontosnak érzem leszögezni, hogy a jelen kép megszületését a média hírek és a Demokratikus Koalíció megyei szervezetének 2013.11.20-ai, szerdai figyelemfelhívó akciója ihlette. A cikk a a kép alatti linken át érhető el.
A jelen bejegyzésben szereplő képpel célom nem a cég rossz hír keltése, hanem annak a tiltakozásnak a kifejezése, ahogy napvilágot látott az, hogy a munkavállalók szabad politikai akaratuk feletti ellenőrzést kívánják gyakorolni, egyes munkáltatók.
(A kép rákattintással nagyítható!)

Nincsenek megjegyzések: