KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. május 13., hétfő

Aláírásgyűjtés az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséért 3.

Magam immár harmadik alkalommal szervezetem kitelepülést az alapvető élelmiszerek Áfa csökkentésének segítéséért a szegény emberek képviselőjeként, és volt közmunkásként.
A tegnapi napon Kaposváron a vásártérnél került felállításra a stand, ahol nagy volt a forgalom. Az emberek vegyes érzelemmel fogadtak minket, de többségük kijelentette, hogy neki bizony már elege van mai magyar politikából!
Volt aki megállt, na nem azért hogy segítsen a szegény embereken támogató aláírásával, hanem azért, hogy nem tetszését fejezze ki az MSZP-vel szemben és hogy számon kérje a baloldalt azért, hogy csak most jutott eszébe az ÁFA csökkentés! Persze mi tudjuk, hogy ez így azért nem igaz, hiszen Bajnai Gordon minisztersége alatt csökkent több élelmiszer árának adótartalma az akkori 25%-ról 22, illetve 18 %-ra. Jó példa erre a Tej, ami a mai napig 18 % adótartammal kapható. Az MSZP kormányzat idején a legmagasabb ÁFA kulcs 25% volt, persze az emberek ezt sem tudják és azt sem, hogy Európa legmagasabb 27%-os Áfáját vetette ki Orbán Viktor és a FIDESZ-KDNP kormánya!
Aztán találkoztunk olyan "ingyenélő" nyugdíjassal is, aki a fejünkhöz vágta, hogy a fiatalok nem akarnak dolgozni! Azt azonban nem látta már, hogy dehogynem igen is szeretnének a fiatalok dolgozni, sőt mi több megélni és boldogulni is szeretnének, úgy ahogy a szocializmusban, megbecsülve picit könnyeben, mint napjainkban. Azonban a "nyugger" csak egyet lát, hogy jön neki az "ingyen pénz", jár neki az ingyen utazás és egy csomó olyan szolgáltatás, amiért mások kemény pénzeket fizetnek!
Nem látja az idősebb generáció java, hogy a jelenlegi Kormány nem becsüli, nem fizeti meg a fiatalok munkáját és ők általában nem nettó havi 70-100 ezer forintért dolgoznak, hanem sokkal kevesebbéért, ha egyel talán tudnak dolgozni, hiszen Kaposváron is négyezer felett van a munkanélküliek száma! Azt sem látja az idősek zöme, hogy a jelenlegi aktív korú dolgozók béréből levont nyugdíjjárulékokból van az Ő ellátásuk és a végtelenségig ez sem fog menni és nem mindig a fiatalokat kéne hibáztatni, hanem segíteni kéne őket, nem pedig a felcsúti Madonnára hallgatni állandóan!

A fenti kis szösszenetektől eltekintve azonban nagyon sokan támogatták azt, hogy esetleg könnyebb legyen az emberek megélhetése!
Összeszereljük a pultot...
Hamarosan felkerül a felső felírat is és jönnek az emberek....

Nagyon sokan írták alá az MSZP ÁFA csökkentési ívét. Köszönöm mindazoknak, akik támogatták törekvéseinket, és ne feledjék, Önökért dolgoztak a párt aktivistái és segítői. 

Nincsenek megjegyzések: