KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. június 30., vasárnap

Kaposhomoki fórum- Segítségkérés

A tegnapi nap délutánján elkísértem dr. Lamperth Mónikát Kaposhomok településre, ahol összejöttek a település emberei egy kötetlen politikai beszélgetésre. Többen beszámoltak arról, hogy nehezen élnek, kevés a munkalehetőség és ha van akkor kevés a munkáért -közmunkáért járó kereset. A részvevők elmondták azt is hogy jelentősen csalódtak jelen Kormány politikájában, amely a kis embereket az út szélén hagyja.
Nehéz élni ma a vidéki falvakban és sokat kell gondolkodni azon, hogy élelmiszert vagy sárga csekket fizessenek be  a kis keresetű szegény emberek.
A lakossági fórum egy finom bogrács pörkölttel zárult.
Ezúton is Köszönet Kaposhomok település vezetőinek, amiért a faluházat és a mellette található területet a rendelkezésre bocsátották.

Képek az eseményről (fotók:Kozma Lilla):
dr. Lamperth Mónika országgyűlési képviselő asszony
 hallgatja az emberek gondjait.
A falusiak egy kis csoportja  fórumon:-)


Segítségkérés!
A szegénység miatt felmerült, hogy egy Kaposhomoki családnak szüksége volna egy használt de üzemképes hűtőszekrényre, egy Kercseligeti családnak pedig ágyneműre, párnára, takaróra, törölközőre. A felajánlásokat közvetíteni a kozmalillarita{kukac}freemail.hu elektronikus címre lehet! Előre is Köszönik a rászorulók mindenki segítségét!


Nincsenek megjegyzések: