KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. szeptember 28., szombat

Miért nem válaszol a titokzatos feljelentő?

A mai napig nagy titokzatosság övezi azon személy kilétét, akinek megbízására tanú kihallgatásomra került sor 2013.09.24-én. Mint korábban már nyilvánosságra hoztam egy általam is helytelennek minősített és erős kritikát megfogalmazó közösségi komment miatt ismeretlenek bejelentést tettek a helyi Törvényszéken, akinek megbízásából a helyi rendőrkapitányság munkatársai személyesen kerestek fel, hogy átadják az idézést. A hatósággal együttműködtem és elmondtam, sajnálom a történeteket és elmondtam azt is, hogy a valakik, vagy valaki által kifogásolt tartalom rövid ideig volt elérhető Szita Károly közszereplő oldalának egyik bejegyzésében, melyet még az ügy kirobbanása előtt jóval saját magam töröltem ki!

A rendőrségi megkeresést követően 2013.09.24-én nyilvános bocsánatkérést írtam fel Szita Károly közszereplő facebook oldalára kettő helyre is az alábbi tartalommal:
(A kép rákattintással nagyítható!)

Kedves jelen oldalon hozzászólásokat író közemberek!

Jelen oldalon hónapokkal korábban tettem egy helytelen hozzászólást, amely rövid ideig volt elérhető az "500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként. Tartalma ennek a megújult, vagy megújuló utak és járdák minőségi állapotával volt kapcsolatos, azonban egy részemről meggondolatlan, hirtelen felindulásból és mindeddig bizonyítottság hiánya miatt fennálló félmondat okot adhatott a becsületsértésre. Végig gondolva a hozzászólásom tartalmát és fogalmazásbeli mondanivalóját, úgy láttam magam is jónak, hogy nincs helye jelen közszereplő oldalán ennek, ezért saját magam töröltem ezt ki!

Azon hozzászólászamat, amely alkalmas lehetett volna arra, hogy Szita Károly Kaposvár polgármesterének tekintélyét és méltóságát megsértse meggondolatlanul és nem azon szándékkal fogalmaztam meg helytelenül, hogy rágalmazást és vagy becsületsértést kövessek el vele nagy nyilvánosság előtt. A sérelmezett hozzászólásomat a jelenlegi hatósági ügy megkezdése előtt már hónapokkal ezelőtt kitöröltem!
Fontosnak éreztem mindezeket megosztani azon dolog fényébe, hogy Kaposvár vezetése időutazáson vesz részt és annak ellenére, hogy mindig és mindenki számára számtalan elérhetőségen vagyok elérhető hatósági segítséget kér egy meggondolatlan és már egy jó ideje törölt bejegyzésem miatt.

Mivel itt ezen a facebook közösségi portálon történt és itt jelen oldalon az a szabad véleménynyilvánításom, amely az "500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként történt és amely esetlegesen alkalmas lehetett Kaposvár polgármesterének tekintélyének és méltóságának megsértésére ezért Nyilvánosan az úri becsület miatt EZÚTON IS ELNÉZÉST ÉS BOCSÁNATOT KÉREK a Polgármester úrtól és mindenkitől akiket érint az ügy!

Fenti észrevételemet megküldtem polgármester úr és a városháza elektronikus email elérhetőségeire is az alábbi tartalommal 2013.09.24-én:

Szita Károly
Kaposvár Polgármesterének

Tisztelt Polgármester úr!

A mai napon feltételezhetően az Ön kezdeményezésére, vagy munkatársának, vagy ismerőseinek közben járására a kaposvári rendőrkapitányság tanúként hallgatott meg. Mint itt számomra az kiderült valaki az egyik 2013.07.25-én kelt és az Ön közösségi portálján rövid ideig fent lévő, de már nem fellelhető egyik bejegyzésem tartalma miatt, amelynek bizonyos részei becsületsértésre adhattak okot tett bejelentést.
Ezen írásom rövid ideig volt elérhető az "500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként. Tartalma ennek a megújult, vagy megújuló utak és járdák minőségi állapotával volt kapcsolatos, azonban egy részemről meggondolatlan, hirtelen felindulásból és mindeddig bizonyítottság hiánya miatt fennálló félmondat okot adhatott a becsületsértésre és a rágalmazásra. Végig gondolva a hozzászólásom tartalmát és fogalmazásbeli mondanivalóját, úgy láttam magam is jónak, hogy nincs helye egy közszereplő oldalán ennek, ezért saját magam töröltem ki.
Azon hozzászólászamat, amely alkalmas lehetett volna arra, hogy az ÖN tekintélyét és méltóságát megsértse meggondolatlanul és nem azon szándékkal fogalmaztam meg helytelenül, hogy rágalmazást és vagy becsületsértést kövessek el vele nagy nyilvánosság előtt. A sérelmezett hozzászólásomat a hatósági ügyek megkezdése előtt már hónapokkal ezelőtt kitöröltem!

Fontosnak éreztem mindezeket megosztani Önnel is azon dolog fényébe, hogy Önök a város vezetői időutazáson vesznek részt és annak ellenére, hogy mindig és mindenki számára számtalan elérhetőségen vagyok elérhető hatósági segítséget kérnek egy meggondolatlan és már egy jó ideje törölt bejegyzésem miatt. Magam az egyenes utat járom.

Mivel a facebook közösségi portálon történt az a szabad véleménynyilvánításom, amely az "500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként történt és amely esetlegesen alkalmas lehetett Kaposvár polgármesterének tekintélyének és méltóságának megsértésére ezért Az úri becsület miatt EZÚTON IS ELNÉZÉST ÉS BOCSÁNATOT KÉREK a Polgármester úrtól és mindenkitől akiket érint az ügy!
A nyilvános bocsánatkérést, melynek elfogadását kérem, az Ön facebook oldalán is közzé tettem!

Kérem szépen, hogy vonja vissza a Bíróságnál és az egyéb hatóságoknál tett intézkedését, amely innentől kezdve oka fogyottá vált.
A továbbiakban magam a fentiekkel nem kívánok foglalkozni, mert Kaposváron az állástalanság, a köz-foglalkoztatottak alacsony bérezése, a közbiztonság és az egyre jobban kiélesedő társadalmi szegénység kérdési szerintem sokkal nagyobb horderővel bírnak.

Kaposvár, 2013. 09.24.

Köszönettel:
Kemenczei Róbert

A fenti megkeresésre sem érkezett válasz ezért Szita facebook oldalán keresztül és ismét valamennyi elektronikus email elérhetőségre elküldtem az alábbi megkeresést:

Tisztelt Polgármester úr!

Szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy 2013.09.24-én a kaposvári rendőrkapitányságon tettem tanú vallomást, melyet ezúton is köszönök valószínűleg Önnek, vagy valamelyik kollégájának. Mint megismertem az ellnem felhozott észrevételek tudomásomra jutott, hogy egy helytelen bejegyzést tettem jelen oldalán. Ez azonban rövid ideig volt elérhető és ezt magam töröltem ki feljelentésük előtt jóval!

Ha azzal, hogy ilyen gyerekes megfélemlítést kívánnak alkalmazni, megjegyzem, hogy nem vagyok MSZP tag, rajtam így Lamperth Mónikán Gelencsér nevű beosztottja miatt nem tud bosszút állni.
Mivel magam is belátom, hogy hibáztam nem megfelelő fogalmazásommal: a"500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" facebook bejegyzés egyik hozzászólásaként. -Tartalma ennek a megújult, vagy megújuló utak és járdák minőségi állapotával volt kapcsolatos, azonban egy részemről meggondolatlan, hirtelen felindulásból és mindeddig bizonyítottság hiánya miatt fennálló félmondat okot adhatott a becsületsértésre. Ezért jelen facebook oldalán és a hivatali elektronikus email címén is hivatalosan nyilvános bocsánatot kértem Öntől, ezt továbbra is fenn tartom a bocsánatkérést!

Kérem ezt a bocsánat kérést elfogadni szíveskedjen és ne csináljon ügyet abból ami már nincs is!
Kérem vonja vissza az eljárást arra hivatkozva, hogy elnézést kértem, ami igaz is.
Ha kell személyesen is felkeresem valahol.

Kérem az ügy megoldását mielőbb, mert már sok segítőt találtam ahhoz, ha folytatni szeretné azt az ügyet ami nincs is. Mivel biztosan nehézségekkel küzd, kérem ne nehezítse tovább mindennapjait és ne terheljük a hivatalokat felesleges presztízs kérdésekkel.

Ezért még egyszer ilyen módon is Szíves elnézését és bocsánatát kérem, hogy alaptalanul rosszul fogalmaztam egy nyilvános kommentben! Nem akartam Önt megsérteni.
Kérem legalább válaszoljon Ön vagy munkatársai megkereséseimre és vonja vissza az ellenem folyamatban lévő ügyet, ami senki számára nem fontos és ami nem az emberekről szól.

Köszönettel és tisztelettel:
Kemenczei Róbert

A fentiek után talán elgondolkodik az aki a hatósági bejelentést tette és egyenes ember módjára visszavonja feljelentését a hatóságoknál!

Kapcsolódó bejegyzés:
Hatóság előtt egy facebook komment miatt...

Nincsenek megjegyzések: