KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. április 9., kedd

Fht, közmunkásbér, köz-foglalkoztatottak szabadságolása

Korábban már érdekvédőként a Közmunka is Munka Blog képviseletében elektronikus levélben kerestem fel az Alkotmánybíróságot (Megkerestük az Alkotmánybíróságot...), majd az Alapvető jogok biztosát (Megkerestük az Alapvető Jogok Biztosát...) is a foglalkoztatást helyettesítő támogatás folyósításával és összegszerűségével kapcsolatban, valamint a köz-foglalkoztatottak bérezésével és szabadságolásával kapcsolatosan. Míg az alkotmánybíróság elutasította beadványomat, addig az alapvető jogok biztosa egy részletes válaszlevélben indokolta álláspontját, melyet ezúton is megköszönök minden érintett nevében.

Sajnos egyenlőre a felvetett problémák továbbra is fenn fognak állni, így előbb vagy utóbb újabb magasabb helyre leszek kénytelen fordulni akár Magyarországon kívül is!
Az alapvető jogok biztosának válaszát ezúton teszem közzé minden érdekeltnek, amelyet az alábbi képekre kattintva lehet nagyobban olvasni!

(A levél tartalma rákattintással nagyítható!)

Kapcsolódó egyéb oldalak:
Közmunka is Munka Blog: Megkerestük az Alkotmánybíróságot... bejegyzés
Közmunka is Munka Blog: Megkerestük az Alapvető Jogok Biztosát... bejegyzés

Nincsenek megjegyzések: